Në këtë moment, Fjalor Indonezian - Anglisht ka një numër prej 703 fjalët në indonezian si 33,601 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 494,089 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 2,619 sot.
Tags: Fjalor Indonezian - Anglisht, Indonezian, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Indonezian, shërbimin e përkthimit Indonezian - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga englishindonesiandictionary.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0200 / 0.0130 (19)
Mbrapsht në krye