Во овој момент, на Индонезиски - Македонски Речник има голем број на 703 зборови во индонезиски како 33,601 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го494,089 / изрази , меѓу 2,619 денес.
Тагови: Индонезиски - Македонски речник,Индонезиски, Македонски , речник, преводи, онлајн речникИндонезиски, Индонезиски -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на englishindonesiandictionary.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0192 / 0.0114 (19)
Вратете се на почетокот