Fjalor Anglisht - Indonezian:

boon

Ishte ky përkthim dobishme? Shtoni në të preferuarat!
Përkufizimi i fjalës "boon":
rate n (C usually singular) something that is very helpful and improves the quality of life The convenience of cashless shopping has proved a boon to millions. Guide dogs are a great boon to the partially sighted. (literary) A boon companion is a very close friend.
 
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme indonezian dhe përkthimet për "boon":
Anglisht Indonezian
Pra, kjo është se si ju thonë "boon" në indonezian.
 
Konjugimi i folja "boon":
 
Deri tani, 490,677 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 1.
Fjalët më të fundit kontrolluan / shprehjet në fjalor:

Fjalor Anglisht - Indonezian
accomodate, chiller, hiatus, cinnamon, v.p, commit, dent, sum, terrible, give

Fjalor Indonezian - Anglisht
kertas isap, akibat, pekerjaan, tidak diprakarsai, mengurangi, bahana, riwayat hidup singkat-memoirs j buku kenang-kenangan, dahulu kala, pelabuhan, sekumpulan
Tags: boon, hikmah, anugerah, keuntungan, Anglisht - Indonezian Fjalor, Anglisht, Indonezian, përkthim
 
Top 10 Fjalët e kontrolluar
1. 21,237
2. 2,552
3. 2,367
4. 2,270
5. 2,256
6. 1,922
7. 1,729
8. 1,666
9. 1,629
10. 1,617

 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga englishindonesiandictionary.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.2261 / 0.2101 (35)
Mbrapsht në krye